Філія «Центр забезпечення виробництва» («ЦЗВ») ПАТ «Укрзалізниця» та ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» 1 серпня 2016 року підписали договір на постачання дизельного палива. За договором нафтотрейдер відвантажить для потреб залізничного транспорту 14 087 т дизпалива за ціною 17 700 грн/т з ПДВ (14,69 грн/л).

ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» вперше перемогло в процедурі конкурсних торгів Укрзалізниці на закупівлю дизпалива. Розкриття пропозицій учасників відбулося 12 липня. Загальний обсяг закупівлі становив 42 тис. т і був розділений на три лоти.

ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» надав свою пропозицію по лоту №1. 20 липня ця пропозиція була акцептована комітетом конкурсних торгів філії «ЦЗВ», оскільки виявилася більш економічно вигідною, ніж пропозиції інших допущених до оцінки учасників – ТОВ «ВОГ АЕРО ДЖЕТ» (20 400 грн/т з ПДВ, що складає 16,93 грн/л) та ПП «ОККО БІЗНЕС КОНТРАКТ» (20 700 грн/т з ПДВ, що складає 17,18 грн/л).

Одразу після підписання договору та отримання рознарядки від 1 серпня цей нафтотрейдер відвантажив 730 т дизельного палива.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР ТОВ «Торговий Дім «Сокар Україна» постачатиме Укрзалізниці дизельне паливо за ціною 17 700 грн/т з ПДВ