25 жовтня 2016 року філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» провела аукціон в електронній системі ProZorro на закупівлю 8 380 тонн дизельного пального для потреб залізничної галузі.

Участь в аукціоні взяли три компанії. Загалом пропозиції надійшли від п’яти учасників. Одна з них була відхилена організатором через невідповідність умовам тендерної документації: не надані документи на підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям, інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі, а також не надано забезпечення тендерної пропозиції.  Інший учасник був дискваліфікований Антимонопольним комітетом України на підставі помилок при оформленні документації, які відповідно до законодавства можуть бути визнані як формальні. Зобов’язання органу оскарження відхилити пропозицію цього учасника, на думку організатора закупівлі, стало безпрецедентним явищем.

Очікувана вартість закупівлі дизпалива становила 176 985 600 млн грн. В результаті редукціону ціна була знижена до 155 030 000 млн грн. Таким чином, переможець тендеру, ТОВ «Трейд-Коммодіті», поставить залізниці дизпаливо по ціні 18 500 грн (15,4 грн). Рішення про намір укласти договір с компанією вже опубліковано в системіProZorro.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР Укрзалізниця провела тендер на закупівлю дизпалива – визначений новий контрагент