Фото - Прес-служба Інтерпайп

31 жовтня 2016 року виконуючий обов’язки начальника філії «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Іванча та заступник начальника філії Віталій Цвігун взяли учать у відкритті нового високотехнологічного цеху з механічної обробки чистових вісей для колісних пар. Захід відбувся в м.Дніпро на заводі ІНТЕРПАЙП НТЗ за участі Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, члена правління Укрзалізниці Іренеуша Василевського, а також представників вагонобудівних українських підприємств та технічних наукових установ.

Виробник зазначив, що готовий забезпечити Укрзалізницю найсучаснішими технічними рішеннями, зокрема колесами для швидкісних поїздів «Інтерсіті» і важконавантаженого вантажного транспорту, виготовленими в Україні. Нові потужності компанії дозволяють виконувати операції з високоточної свердловки, розточки та повнопрофільної механічної обробки залізничних колес.

Філія «Центр забезпечення виробництва» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» - відокремлений підрозділ, що здійснює централізовану закупівлю матеріально-технічних ресурсів, зокрема, металопродукції для потреб залізничної галузі. В 2016 році за результатами процедури конкурсних торгів між філією та ТОВ «ІНТЕРПАЙП Україна»  був укладений договір на поставку 20 851 колес суцільнокатаних, з яких вже відвантажено 5928 штук (станом на 01.11.2016). Крім того, в системі ProZorro на даний час оголошений тендер на закупівлю 4 273 колес очікуваною вартістю 54,6 млн грн з ПДВ. Остання дата прийому пропозицій від учасників – 14 листопада 2016 року.

Ви тут: ПРО КОМПАНІЮ ПРЕС-ЦЕНТР Керівництво філії ЦЗВ взяло участь в презентації нового виробництва залізничних колес